Pondělí 11. 9. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ GNOCCHI SE SMETANOVOU OMÁČKOU, VEPŘOVOU PANENKOU, BABY ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY PO PROVENSÁLKU, RÝŽE BASMATI, LEHCE PIKANTNÍ ZELNÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ Z KRKOVICE, MAČKANÝ BRAMBOR S CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 169 Kč |
MENU 4 | |
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÁ SALÁT | 169 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE BASMATI | 189 Kč |
MENU 6 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, SMETANOVÝ ŠPENÁT, RESTOVANÁ CIBULKA | 169 Kč |
Úterý 12. 9. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ S BYLINKOVÝM KRUTONEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TĚSTOVINY S HOVĚZÍM MASEM, BAZALKOVÝM PESTEM, TOMATY A PARMEZÁNEM | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 169 Kč |
MENU 4 | |
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÁ SALÁT | 169 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE BASMATI | 189 Kč |
MENU 6 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, SMETANOVÝ ŠPENÁT, RESTOVANÁ CIBULKA | 169 Kč |
Středa 13. 9. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KOPROVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, BRAMBOROVÝ DORT | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRADIČNÍ VEPŘOVÉ RIZOTO S HRÁŠKEM, SYPANÉ SÝREM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 169 Kč |
MENU 4 | |
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÁ SALÁT | 169 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE BASMATI | 189 Kč |
MENU 6 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, SMETANOVÝ ŠPENÁT, RESTOVANÁ CIBULKA | 169 Kč |
Čtvrtek 14. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ KANČÍ ŘÍZEK NA ČESNEKU, SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR, BRUSINKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, SÁZENÉ VEJCE, ŠUNKA, KROKETY, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, JABLKOVÝ KOMPOT | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE BASMATI | 189 Kč |
Pátek 15. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S UZENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, GRILOVANÁ ZELENINA, ROZPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
ČEVABČIČI S BRAMBOREM, HOŘČICÍ A CIBULOVÝM SALÁTKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO SE SMETANOVO PAPRIKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ ŠPECLE | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 169 Kč |
MENU 4 | |
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÁ SALÁT | 169 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE BASMATI | 189 Kč |
MENU 6 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, SMETANOVÝ ŠPENÁT, RESTOVANÁ CIBULKA | 169 Kč |