Pondělí 11. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVO – PETRŽELOVÁ POLÉVKA, RESTOVANÁ SLANINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PEČENĚ, CHIMICHURRI SALZA, GRENAILLE, BYLINKOVÁ SMETANA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPALÍKY A KŘIDÉLKA V BBQ OMÁČCE, HRANOLKY, COLESLAW SALÁT | 139 Kč |
MENU 2 | |
.ŠPAGETY CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, RUCOLA, PARMEZÁN | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, KUŘECÍ PRSA, SÝR GOUDA, PETRŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 159 Kč |
Úterý 12. 4. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ S CHILLI A ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ EMENTÁL S TYROLSKÝM ŠPEKEM, VAŘENÉ BRAMBORY S HLADKOLISTOU PETRŽELÍ, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO, RAGÚ Z BROKOLICE A KVĚTÁKU, CURRY RÝŽE - bez lepku | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVIČKA, CIBULOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÉ ÚTERÝ V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
TRESKA ŠEDÁ S BYLINKOVOU KRUSTOU, LIMETKOVÁ OMÁČKA, GRENAILLE | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 159 Kč |
Středa 13. 4. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ S UZENÝM MASEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKOU, ŽAMPIÓNY A RAJČATY, SYPANÉ ČEDAREM - BEZ LEPKU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PLÁTKY S BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A HOUBAMI, DUŠENÁ RÝŽE | 139 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ JÁTRA V KRÉMOVÉ OMÁČCE S DIJÓNSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÁ SLANINA, DUŠENÁ RÝŽE | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, KUŘECÍ PRSA, SÝR GOUDA, PETRŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 159 Kč |
Čtvrtek 14. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÝ KRÉM S JABLKOVÝM KRUTÓNEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PENNE S UZENÝM LOSOSEM A MLADÝM ŠPENÁTEM | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK NARUBY SE SLANINOU A ČERVENOU CIBULÍ, MÁSLOVÉ BRAMBORY, SALÁT Z GRILOVANÝCH RAJČAT | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY, ŠPENÁTOVÉ NOČKY VE SMETANOVÉ OMÁČCE SE ŠUNKOU A PETRŽELÍ | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, KUŘECÍ PRSA, SÝR GOUDA, PETRŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 159 Kč |
Pátek 15. 4. | |
---|---|
Polévka | |
35 Kč | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
209 Kč | |
MENU 1 | |
139 Kč | |
MENU 2 | |
139 Kč | |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
169 Kč | |
SALÁT TÝDNE | |
159 Kč |