Pondělí 11. 10. | |
---|---|
Polévka | |
BÍLÁ ZELNÁ S UZENÝM MASEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z KRKOVICE SE SÁZENÝM VEJCEM, PEČENÝMI BRAMBORY S ČERVENOU CUBULÍ, MAJONÉZA | 159 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, LISTOVÝM ŠPENÁTEM SE SMETANOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY ZAPEČENÉ S UZENÝM MASEM RESTOVANÝM NA CIBULCE, SMETANOU, VEJCI A HRÁŠKEM, KYSELÁ OKURKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ROZPEČENÁ ČESNEKOVÁ BAGETA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 12. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KOPROVÁ POLÉVKA S VEJCEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZAPEČENÁ TRESKA S BYLINKOVOU KRUSTOU SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY A HOLANDSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z KOKOSOVÉHO MLÉKA, OPEČENÁ BROKOLICE NA MÁSLE, JASMÍNOVÁ RÝŽE S KORIANDREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ROZPEČENÁ ČESNEKOVÁ BAGETA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 13. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, SÝROVOU OMÁČKOU A RUKOLOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
WOK S KUŘECÍM MASEM, RESTOVANÝM HLÁVKOVÝM ZELÍM, PAPRIKOU, KAROTKOU, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA S LIBEČKOVÝMI BRAMBORY A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ROZPEČENÁ ČESNEKOVÁ BAGETA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 14. 10. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKAMI, DOMÁCÍ HOUSKOVÉ KNEDLÍKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA RAJČATECH A BAZALCE S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ A KAROTKOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PEČENĚ SE SMETANOVÝMI ŽAMPIONY, BRAMBOROVÉ RÖSTI | 139 Kč |
MENU 3 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY SE ŠVETKAMI, MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Pátek 15. 10. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ MEDAILONKY S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU, KAROTKA S TYMIÁNOVÝM MEDEM A PEČENÝMI BATÁTY | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY SE ŠVETKAMI, MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |