| Pondělí 18. 1. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| LASAGNE BOLOGNESE SYPANÉ SÝREM GRANA S RUKOLOVÝM SALÁTKEM | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK NA GRILU S RESTOVANÝMI KAPUSTIČKAMI A PEČENÝMI BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ KRKOVICE NA GRILU V PEPŘOVÉ OMÁČCE S HRANOLKAMI A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 129 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 189 Kč |
| Úterý 19. 1. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| MRKVOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ČERSTVÉ TĚSTOVINY S VEPŘOVOU PANENKOU, RESTOVANÝMI ŽAMPIONY, ŠALOTKOU, ČESNEKEM A SÝREM GRANA | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ UZENÝM SÝREM A VYSOČINOU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ VÝPEČKY S HLÁVKOVÝM ZELÍM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 189 Kč |
| Středa 20. 1. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| VALAŠSKÁ KYSELICE | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ LÍČKA DUŠENÁ NA ČERVENÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PRSO ZAPEČENÉ SÝREM S MODROU PLÍSNÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝMI KROKETAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| SEKANÁ PEČENĚ S MAČKANÝM BRAMBOREM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 189 Kč |
| Čtvrtek 21. 1. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| HRACHOVÁ POLÉVKA | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ITALSKÉ KRÉMOVÁ RAJČATOVÉ RISSOTO S VEPŘOVOU PANENKOU A SÝREM GRANA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| PRAŽSKÁ ŠUNKA OD KOSTI S KŘENOVOU OMÁČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 189 Kč |
| Pátek 22. 1. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| TRADIČNÍ KULAJDA | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ SÝR S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ KOSTKY NA SMETANĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 189 Kč |
