Pondělí 10. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ S BRAMBOREM | 20 Kč |
Polévka | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ KUŘECÍ KARI S CIBULÍ, ČESNEKEM, ZÁZVOREM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, GLAZOVANOU ČERVENOU CIBULÍ, BABY ŠPENÁTEM A TORTILLA CHIPS | 129 Kč |
MENU 3 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA PADANO | 189 Kč |
MENU 4 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
Úterý 11. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 20 Kč |
Polévka | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
SRBSKÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM A ZELENINOU SE SÝREM EIDAM | 129 Kč |
MENU 3 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA PADANO | 189 Kč |
MENU 4 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
Středa 12. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ | 20 Kč |
Polévka | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A MAČKANÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
MENU 1 | |
TAGLIATELLE S RUKOLOVÝM PESTEM, KUŘECÍM MASEM, CHERRY TOMATY A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KAPSA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 129 Kč |
MENU 3 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA PADANO | 189 Kč |
MENU 4 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
Čtvrtek 13. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 20 Kč |
Polévka | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A MAČKANÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PROSO „CAPRESE“ S BAZALKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE A SLANINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA PADANO | 189 Kč |
MENU 4 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
Pátek 14. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
Polévka | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM S JABLKY A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 209 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS V PITĚ S ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM SE ŠPENÁTEM A RESTOVANOU CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA PADANO | 189 Kč |
MENU 4 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
Sobota 15. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 49 Kč |
POLÉVKA | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S MÁSLOVÝMI KRUTONY | 59 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 179 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ VE SLANINĚ S BYLINKOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 3 | |
1 KS KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM S JABLKY A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 219 Kč |
MENU 4 | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 159 Kč |
MENU 6 | |
OVOCNÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 149 Kč |
MENU 7 | |
TĚSTOVINY LINGUINE S KREVETAMI NA ČESNEKU S PETRŽELKOU A BÍLÝM VÍNEM | 189 Kč |
MENU 8 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
Neděle 16. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 49 Kč |
POLÉVKA | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S MÁSLOVÝMI KRUTONY | 59 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 179 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ VE SLANINĚ S BYLINKOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 3 | |
1 KS KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM S JABLKY A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 219 Kč |
MENU 4 | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 159 Kč |
MENU 6 | |
TVAROHOVÉ NOČKY S PŘELIVEM Z LESNÍHO OVOCE , SYPANÉ TVAROHEM, CUKREM A MÁSLEM | 139 Kč |
MENU 7 | |
TĚSTOVINY LINGUINE S KREVETAMI NA ČESNEKU S PETRŽELKOU A BÍLÝM VÍNEM | 189 Kč |