Pondělí 1. 8. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ RAJČATOVÁ POLÉVKA S ČOČKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ VE SLANINĚ, SMETANOVÝ KRÉM S BAZALKOU A PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KAROTKA S HRÁŠKEM, PARMEZÁNOVÁ POLENTA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BASMATI RÝŽE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO NA MEDU, SOJOVÉ GLAZÉ S CHILLI, MÁTA, LIMETA, ZELENINOVÁ RÝŽE DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÁ MOZZARELLA S RAJČATY, BAZALKOVÉ PESTO, KRÉMOVÉ BALSAMICO, OPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Úterý 2. 8. | |
---|---|
Polévka | |
LETNÍ BRAMBOROVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ KRKOVIČKA, FAZOLKY SE SLANINOU, MAČKANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
PENNE S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY, CUKETOU A OLIVAMI, ROZPÉKANÝ HALLOUMI SÝR | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO NA MEDU, SOJOVÉ GLAZÉ S CHILLI, MÁTA, LIMETA, ZELENINOVÁ RÝŽE | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÁ MOZZARELLA S RAJČATY, BAZALKOVÉ PESTO, KRÉMOVÉ BALSAMICO, OPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Středa 3. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE S BOLOŇSKOU SMĚSÍ, GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, TRHANÉ SALÁTY S VINAIGRETTEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ KUŘECÍ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM A ZELENINOU, FEFERONKOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ ZÁVITEK PLNĚNÝ KYSANÝM ZELÍM A SLANINOU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR SE ZELENOU CIBULKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO NA MEDU, SOJOVÉ GLAZÉ S CHILLI, MÁTA, LIMETA, ZELENINOVÁ RÝŽE | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÁ MOZZARELLA S RAJČATY, BAZALKOVÉ PESTO, KRÉMOVÉ BALSAMICO, OPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Čtvrtek 4. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINNOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, MÁTOVÉ TZATZIKY, PEČEŇÁKY, ČESNEKOVÝ JOGURT | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
MOŘSKÝ VLK, GRILOVANÉ RAJČE S CUKETOU, CHEDDAR DIP A BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÁ MOZZARELLA S RAJČATY, BAZALKOVÉ PESTO, KRÉMOVÉ BALSAMICO, OPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Pátek 5. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ SE ŠPENÁTEM A CHILLI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z GRILU, PIKANTNÍ FAZOLOVÉ RAGÚ, PEČENÉ BRAMBORY S ČESNEKOVÝM DIPEM | 149 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK PLNĚNÝ NIVOU, BRAMBOROVÁ KAŠE S ČERVENOU ŘEPOU | 159 Kč |
MENU 2 | |
TAGLIATELLE SE SÝREM RICOTA A ŠPENÁTEM, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MOŘSKÝ VLK, GRILOVANÉ RAJČE S CUKETOU, CHEDDAR DIP A BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÁ MOZZARELLA S RAJČATY, BAZALKOVÉ PESTO, KRÉMOVÉ BALSAMICO, OPEČENÝ TOAST | 149 Kč |