Pondělí 1. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
PÓRKOVÁ S VEJCI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ MEDAILONKY S BAREVNOU PAPRIKOU, PÓRKEM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HUSÍ JÁTRA S TYMIÁNEM, PŘIPRAVENÁ NA CIBULCE A SLANINĚ SE SMAŽENÝMI HRANOLKY | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PODZIMNÍ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, MODRÝM SÝREM, JABLKY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A DIJONSKOU HOŘČICÍ | 149 Kč |
Úterý 2. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S VAJEČNÝM SVÍTKEM A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VÍDEŇSKÉ ROŠTĚNKY SE SMAŽENOU CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘE NA POMERANČÍCH A CITRONECH S BYLINKOVÝMI BRAMBŮRKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
PODZIMNÍ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, MODRÝM SÝREM, JABLKY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A DIJONSKOU HOŘČICÍ | 149 Kč |
Středa 3. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
GULÁŠOVÁ S BRAMBOREM A ČERSTVOU MAJORÁNKOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
RIB EYE STEAK S OMÁČKOU DEMI GLACE A HRANOLKAMI | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE SWEET & SOUR S PAPRIKOU, CIBULÍ A ANANASEM VE SLADKO-KYSELÉ OMÁČCE S DUŠENOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
PODZIMNÍ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, MODRÝM SÝREM, JABLKY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A DIJONSKOU HOŘČICÍ | 149 Kč |
Čtvrtek 4. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A KAPKOU SMETANY | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELLOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S FAZOLOVÁMI LUSKY SE SLANINOU, PEČENÉ BRAMBORY VE SLUPCE | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
PODZIMNÍ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, MODRÝM SÝREM, JABLKY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A DIJONSKOU HOŘČICÍ | 149 Kč |
Pátek 5. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
BATÁTOVO MRKVOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MARINOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA S PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
GORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A ZELNÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PLEC S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI ŠPECLEMI | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
PODZIMNÍ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, MODRÝM SÝREM, JABLKY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A DIJONSKOU HOŘČICÍ | 149 Kč |
Sobota 6. 2. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVO BATÁTOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM, CITRÓNOVOU KŮROU A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 49 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU PEČENÝMI GRENAILLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ PRSA S LILKEM, CUKETOU, LUSKY, SEZAMOVÝM SEMÍNKEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
PEČENÉ VEPŘOVÉ ŽEBRA S ČERVENOU CIBULÍ, HOŘČICÍ A DOMÁCÍM CHLEBEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
BŮČKOVÁ ROLÁDA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S UZENÝM LOSOSEM, CHERRY TOMATY, BYLINKOVÝMI KRUTONY A CITRONOVOU ZÁLIVKOU | 189 Kč |
Neděle 7. 2. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVO BATÁTOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM, CITRÓNOVOU KŮROU A BYLINKOVÝMI KRUTONY | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU PEČENÝMI GRENAILLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ PRSA S LILKEM, CUKETOU, LUSKY, SEZAMOVÝM SEMÍNKEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÉ VEPŘOVÉ ŽEBRA S ČERVENOU CIBULÍ, HOŘČICÍ A DOMÁCÍM CHLEBEM | 169 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
BŮČKOVÁ ROLÁDA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S UZENÝM LOSOSEM, CHERRY TOMATY, BYLINKOVÝMI KRUTONY A CITRONOVOU ZÁLIVKOU | 189 Kč |