Pondělí 1. 11. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBOROVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S HŘÍBKY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HRÁŠKOVÉ RISOTTO S KOUSKY GRILOVANÉ VEPŘOVÉ PANENKY S KONFITOVANÝMI CHERRY RAJČÁTKY A RUKOLOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA ZAPEČENÁ S KUŘECÍM MASEM, SÝREM CHEDDAR, ZELENINOU, AMERICKÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DIPEMA ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝMI NOKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Úterý 2. 11. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TRESKA TMAVÁ S KRÉMOVÝM RISOTTEM A HRÁŠKOVÝM PYRÉ S MÁTOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ, ROZMARÝNOVOU OMÁČKOU A SALÁTKEM Z RUKOLY A CHERRY TOMAT | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A ZELNÝM SALÁTEM S MRKVÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Středa 3. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEČKA S VEJCEM A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Čtvrtek 4. 11. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÝ JEMNÝ KRÉM S KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ SUPREME Z KUŘETE SE ZELENINOVÝM RATATOUILLE, BRAMBOROVÝM SUFLÉ A OMÁČKOU Z ČERVENÉHO VÍNA | 179 Kč |
MENU 1 | |
AUSTRALSKÁ HOVĚZÍ PLEC NA SLANINĚ A ROZMARÝNU SE ŠPETZLEMI A RESTOVANÝMI ŽAMPIONY | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN V TROJOBALU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU A MÁSLEM, DOMÁCÍ TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝMI NOKY A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Pátek 5. 11. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A CREME FRAICHE | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S DOMÁCÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝMI NOKY A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |