| Pondělí 1. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BRAMBOROVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S HŘÍBKY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HRÁŠKOVÉ RISOTTO S KOUSKY GRILOVANÉ VEPŘOVÉ PANENKY S KONFITOVANÝMI CHERRY RAJČÁTKY A RUKOLOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| PŠENIČNÁ TORTILLA ZAPEČENÁ S KUŘECÍM MASEM, SÝREM CHEDDAR, ZELENINOU, AMERICKÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DIPEMA ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝMI NOKY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
| Úterý 2. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| TOMATOVÁ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TRESKA TMAVÁ S KRÉMOVÝM RISOTTEM A HRÁŠKOVÝM PYRÉ S MÁTOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ, ROZMARÝNOVOU OMÁČKOU A SALÁTKEM Z RUKOLY A CHERRY TOMAT | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SEKANÁ PEČENĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A ZELNÝM SALÁTEM S MRKVÍ | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
| Středa 3. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČESNEČKA S VEJCEM A BRAMBOREM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ FLANK STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ HAMBURGER S CHEDDAREM, JALAPEŇO PAPRIČKOU, OKURKOVÝM RELISH, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
| Čtvrtek 4. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| PÓRKOVÝ JEMNÝ KRÉM S KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÉ SUPREME Z KUŘETE SE ZELENINOVÝM RATATOUILLE, BRAMBOROVÝM SUFLÉ A OMÁČKOU Z ČERVENÉHO VÍNA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| AUSTRALSKÁ HOVĚZÍ PLEC NA SLANINĚ A ROZMARÝNU SE ŠPETZLEMI A RESTOVANÝMI ŽAMPIONY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ HERMELÍN V TROJOBALU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU A MÁSLEM, DOMÁCÍ TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝMI NOKY A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 219 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
| Pátek 5. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A CREME FRAICHE | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S DOMÁCÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝMI NOKY A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 219 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A JOGURTOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
